betaalbare interieurstyliste
betaalbare interieurstyliste

Heb je Plannen voor je interieur en een zetje in de goede richting nodig? Maak hier een afspraak.

BRAINSTORM
SESSIE     
€150

Beschrijving van de dienst

Jij gaat binnenkort een deel van je huis aan pakken. Het is een van die dingen die al eeuwen op je to-do lijstje staat. Je vind het lastig om te beginnen omdat je geen idee hebt hoe het eruit moet komen te zien. Je loopt tegen allerlei problemen aan en blijft het daarom uitstellen. Je hebt al vaker nagedacht om hulp in te schakelen maar een compleet ontwerp vind je absoluut niet nodig. 

Deze brainstorm sessie is de oplossing voor jou. We nemen tijdens de kennismaking je pijnpunten even door en plannen dan de uiteindelijke sessie in. Zo heb ik even de tijd wat onderzoek te doen en kan ik je tijdens de sessie voldoende opties bieden om mee aan de slag te gaan.

Tijdens deze sessie zal jij er achter komen wat de mogelijkheden zijn en hoe jij je ruimte het beste aan kan pakken. Zie het alsof je een uurtje gebruik mag maken van mijn kennis en creativiteit.

Wat je kan verwachten:

  • Een uur aan inspiratie

  • Voldoende oplossingen

  • Mondelinge tips & tricks

Annuleringsbeleid

Het annuleren van een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur voor de afspraak. We doen ons best om de afspraak z.s.m. opnieuw voor je in te plannen zodat jij snel aan de slag kan met je interieur! Bij alle afspraken word een aanbetaling van €75 euro gevraagd, wanneer deze betaald is geldt deze als akkoord en gaan we aan de slag. De rest van het bedrag word achteraf betaald

Contactgegevens

06-51743010

dekrooninterieur@outlook.com

De Kroon Interieur, Bastionstraat, Arnhem, Nederland

ONLINE

60

MINUTEN

AFSPRAAK