betaalbare interieurstyliste
betaalbare interieurstyliste

WAT DOE IK ANDERS DAN ANDEREN?

Met De Kroon Interieur pak ik interieurontwerp anders aan dan je misschien gewend bent. Ik zorg niet alleen voor een snelle, betaalbare oplossing maar ik doe dit ook online. Ik ga geen maanden lang durend traject aan waar je je scheel aan betaald. Bij mij telt een betaalbaar ontwerp voor jouw interieur!

Grote of kleine ruimtes, een concept ontwikkelen wat je zelf door kan trekken in je hele interieur, zal voor beide werken en daarom reken ik niet met torenhoge tarieven. Maar werken we altijd met 3 vaste pakketten die beide volgens dezelfde 3 stappen verlopen. Lees hier alles over de aanpak

van De Kroon Interieur en kom er achter of deze aanpak echt iets voor jou is!

 

Want geef toe, iedereen wil toch een betaalbaar ontwerp voor hun interieur?!

ONLINE INTERIEURADVIES

LEUKE WEETJES
SNEL & BETAALBAAR (1).png

KENNISMAKING

#1

Elkaar eerst even leren kennen voor we aan de slag gaan.

SNEL & BETAALBAAR (1).png

DOORSTUREN

#2

Stuur de nodige foto's en andere besproken zaken door.

SNEL & BETAALBAAR (1).png

PRESENTATIE

#3

Je ontwerp is klaar en word aan je gepresenteerd.

 
snel online interieur advies

Het kennismaken is een van de belangrijkste stappen die we gaan doorlopen. Hier kijken we of en een wederzijdse klik is en hier gaan we bespreken waar jij tegenaan loopt in je interieur. Er zal ruimte zijn om vragen te stellen zodat alles helder is voor we van start gaan. Je kunt je hier ook laten adviseren over welk pakket het beste bij je past. Deze kennismaking is geheel gratis en je zit nergens aan vast.

Wil je weten of er voor jou ook binnen een week al een interieurontwerp klaar kan liggen? 

Plan dan nu je gratis kennismaking is dan gaan we snel samen kijken naar wat De Kroon Interieur voor jou kan betekenen.

Fijn! We hebben kennis gemaakt en er is een klik. Maar wat nu verder? Misschien heb je tijdens het gesprek al een keus weten te maken of misschien moet je er nog even over nadenken. Dat kan natuurlijk. Wanneer je een pakket hebt gekozen sta je natuurlijk te popelen om het eindresultaat te zien. Gelukkig hoef je ook niet lang te wachten want bij interieuradvies van DKI heb je de volgende week al een advies klaar liggen. Het advies zal online aan je gepresenteerd worden en zal je later ook als PDF ontvangen via E-mail. Zodat je later hiermee aan de slag kan.

Bij het 3D ontwerp geld hetzelfde alleen ontvang je de 3D tekeningen na de presentatie. Zo kun je een deel kiezen van het ontwerp wat je graag verder uitgewerkt ziet worden. Wanneer je een van de onderstaande pakketten kiest plan je ook meteen de presentatie afspraak in.

 

Bekijk hier de 2 pakketten, vergelijk ze nog even en bij twijfel stuur even een E-mail of neem contact op via instagram!

GRATIS

KENNISMAKING

Eerst kennismaken voor je een keus maakt? Laten we snel iets afspreken!

snel online interieur advies arnhem

STAP 1: EVEN KENNISMAKEN

STAP 2: KIES JE PAKKET

BRAINSTORM SESSIE

Heb je Plannen voor je interieur en een zetje in de goede richting nodig? Maak hier een afspraak.

DUUR AFSPRAAK: 60 min

KOSTEN ONTWERP € 150

Online Interieur Advies

CONCEPT

ONTWERP

Binnen een week een ontwerp voor jouw interieur? Natuurlijk kan dat!

DUUR AFSPRAAK: 30 min

KOSTEN ONTWERP € 250

Online Interieur Advies

3D

ONTWERP

Binnen een week een ontwerp voor jouw interieur? Met 3D tekeningen. Maak hier een afspraak.

DUUR AFSPRAAK: 30 min

KOSTEN ONTWERP € 450

Online Interieur Advies
 
 

Zo, jouw taak zit er nu bijna op! Het enige wat we nog van je vragen is een aantal foto's en eventueel andere besproken zaken tijdens de kennismaking op te sturen. Zo Kunnen wij snel aan de slag met deze gegevens en zo heb jij snel je advies binnen. WIN - WIN!

Het opsturen van deze gegevens kan het beste via We Transfer hier kun je grotere bestanden of mappen makkelijk versturen.

 

Maak nu je afspraak dan gaan we voor je aan de slag!

Net als met de kennismaking zal het ontwerp online aan je gepresenteerd worden. Tijdens deze half uur durende presentatie leg ik je alle keuzes uit die ik maakte in het proces en heb je de mogelijkheid nog vragen te stellen.

Na deze presentatie kun jij aan de slag met het realiseren van jouw interieur! Dit allemaal binnen 1 week tijd!

 

Klinkt het voor jou misschien te mooi om waar te zijn? Heb je vragen over het traject, stuur me dan een DM of een E-mail! Ik beantwoord je vragen met alle liefde.