betaalbare interieurstyliste
betaalbare interieurstyliste
betaalbare interieurstyliste

MIJN NAAM IS


EIGENAAR VAN
DE KROON INTERIEUR

betaalbare interieurstyliste

TAMAR DE KROON

Anders zijn dan anderen, dat is iets wat voor mij altijd belangrijk is geweest. Zo geld dit voor mij persoonlijk maar ook als ondernemer.

Tijdens het studeren kwam ik er al snel achter dat het ontwerpen van interieur voornamelijk gericht was op dure design meubels en luxe materialen. Ik vroeg me dan ook meteen af waarom?

Ik als student kon me indenken dat er ook mensen zijn met een minder grote portemonnee, die graag een fijn thuis hebben. Daarom ben ik de afgelopen jaren druk bezig geweest met het opzetten van een aantal diensten die passen bij dat lagere budget.

snel online interieur advies
SNEL & BETAALBAAR (1).png
SNEL & BETAALBAAR (1).png
interieurstyling
LEUKE WEETJES

DE WEG NAAR SUCCES

online interieuradvies

Een dagje naar de woonboulevard is voor mij net zo leuk als een dagje naar een pretpark!

Mijn favoriete stad is Barcelona met de prachtige architectuur van Gaudi.

Als het om interieur gaat vind ik alles leuk! Voor mezelf is dat altijd erg lastig kiezen maar het helpt me juist als ik werk voor mijn klanten!

Leren vind ik erg fijn en daarom ben ik altijd op zoek naar een uitdaging binnen mijn vak!

Als meisje van 10 was ik al gefascineerd door interieur en architectuur. In steden als Barcelona keek ik mijn ogen uit. Mij maakte je gelukkig met een ruitjes schrift en een potlood. Uren aan een stuk tekende ik plattegronden van enorme flats en woningen. Buitenspelen dat deed ik met een stoepkrijtje in de hand. Ik tekende dan een plattegrond van een huis waarin we konden spelen.  Ik maakte al ontwerpen van keukens voor de verbouwing van ons huis. Kortom mijn doel was duidelijk ik ga interieurontwerper/architect worden en mensen gelukkig te maken met prachtige ruimtes. In de hoop dat zij zich net zo geïnspireerd gaan voelen als ik toen ik een klein meisje was.

Daarom ben ik in 2014 gestart met een 4 jarige opleiding aan SintLucas in Boxtel. Hier ben ik afgestudeerd als Ruimtelijk Vormgever gespecialiseerd in Interieur. Tijdens deze studie heb ik veel geleerd over hoe ik mijn creativiteit toe kan passen in een ruimte en hoe je concepten vertaald naar een ruimte. Bezig zijn met interieur geeft me energie en deze energie hoop ik via de ruimte terug te kunnen geven aan mijn klanten.

In 2019 ben ik begonnen met de opbouw van DKI en ik heb ondertussen al een aantal leuke projecten mogen doen voor verschillende opdrachtgevers. Met de nieuwe invulling van mijn bedrijf kan ik deze groep mensen helpen bij hun interieur die daarvoor normaal gesproken net buiten te boot vallen.

In 2022 gaat een nieuwe uitdaging voor mij persoonlijk van start. Een deeltijd opleiding bouwkunde aan de HAN. Om dit te kunnen combineren is het gehele concept van De Kroon Interieur aangepast. Zo kan ik mijn doel in het leven voortzetten en jou een prachtig interieur bezorgen!

MIJN ONTWERPSTIJL

Als mensen mij vragen wat mijn stijl is kan ik daar dan ook geen echt antwoord op geven.  Ik vind eigenlijk alles wel mooi of leuk. Maar als ik iets echt leuk vind is het ontwerpen met kleur en met vormen. 

Het belangrijkste vind ik in een ontwerp dat er een eenheid is, een bepaalde samenhang tussen kleuren en materiaal. Verder hecht ik zelf weinig waarde aan bepaalde merken of trends. Anders dan anders is meer mijn ding. Als ik ontwerp zoek ik ook altijd naar iets vernieuwends, naar iets wat je niet overal ziet.

Mijn inspiratie kan overal vandaan komen en op de meest gekke momenten van de dag. Daarom kies ik ervoor om mijn ontwerp op een minder stijve manier te presenteren. Je zult een combinatie vinden van afbeeldingen, mijn schetsen en het proces hier naar toe. In mijn proces komen altijd dezelfde 3 stappen aan bod. Deze zie je hieronder

betaalbaar interieurontwerp

ONDERZOEK

Onderzoek doen is er belangrijk. Wat is er allemaal mogelijk en kan ik dat eigen maken.

betaalbaar interieurontwerp

VISUALISEREN

Dan is het tijd om te schetsen 3d maar ook 2d. Hoe gaat het er allemaal uit zien maar ook hoe word de indeling.

betaalbaar interieurontwerp

OPNIEUW

Ontwikkelde idee gaat nog eens door de molen. Hier komt het hele ontwerp vaak samen.

PLAN NU JOUW
SNEL & BETAALBAAR.png
GRATIS
KENNISMAKING