DE NIEUWE PLANNEN VAN DE KROON INTERIEUR!

Bijgewerkt op: 17 jan.

De afgelopen week heb ik eens een aantal dingen op me in laten werken. De middagen die ik besloot even helemaal niks te doen zijn uitgelopen op een hoop nieuwe ingevingen die ik echt even met jullie wil delen. Een ding wat jullie misschien al wel van mij beginnen te leren hiermee is dat ik echt, maar dan ook echt, NIET tot rust kom op deze momentjes...

Maar eerst wil ik jullie laten weten dat ik het ontzettend leuk vind dat jullie zo geïnteresseerd zijn en er weer bij zijn om mijn blog te lezen. Ik vind het leuk om jullie af en toe even een kijkje te laten nemen in mijn bomvolle hoofd. Voor mij is het fijn sommige dingen even kwijt te zijn en voor jullie is het leuk om te weten waar ik allemaal mee bezig ben. WIN - WIN!


Nou, laat ik beginnen bij het begin. Jullie hebben in de vorige blog gelezen dat de maand Januari in het teken stond van verandering. In Februari heb ik gemerkt dat deze veranderingen al grote impact heeft gehad op mijn Instagram pagina @tamar_dekroon_interieur. Ik besloot door te pakken en heb de cursus 'Spark Your Socials' van @social.nomads aangeschaft. Het is voor mij een flinke investering geweest maar ik moet zeggen dat het voor mij wel een hele hoop dingen heeft opgehelderd. Er waren een hoop dingen waar ik al goed mee op weg was maar ook een hoop dingen die echt nog beter kunnen. Dus hier ga ik zeker aan werken de komende tijd!


Tijdens een van mij studie momentjes besloot ik even een pauze in te lassen. De concentratie was er niet die dag en alles ging langs me heen. Voorheen had ik tot mijn eigen ergernis de hele dag door geploeterd. Tegenwoordig leg ik alles opzij en besluit ik dat het er vandaag even niet in zit. Dus zo gezegd zo gedaan! Maar als je me ondertussen een beetje kent dan weet je dat het in mijn hoofd niet stil staat.


"Lekker filosofisch misschien, geen idee of ik de enige ben die daar zo veel me bezig is."

Er zijn in mijn leven een aantal dingen die dagelijks door mijn hoofd spoken, namelijk waar sta ik nu in het leven? Waar wil ik naar toe met mijn leven? En hoe kan ik op die plek in het leven komen? Lekker filosofisch misschien, geen idee of ik de enige ben die daar zo veel me bezig is.

Op dat eerste kan ik na een jaar tot rust komen positief antwoord op geven. Ik ben blij met waar ik ben in mijn leven. Een fijne relatie, een heerlijk huisje, een lief huisdier, werk dat goed gaat en ik ben lekker bezig mijn passie voor interieur.

Dus ik denk dat ik daarom nu ook pas verder na kon denken over waar ik naar toe wil in mijn leven. Mijn vriend en ik praten al een tijdje over het kopen van een huis. Dingen als kinderen is niet iets wat mij bezig houd ik denk dat ik misschien meer een werkend type ben en wat later wil genieten van de wereld. Maar dingen die ik in mijn toekomst zie kosten geld. Geld wat ik met mijn baan in de optiek niet ga verdienen. Financiële zekerheid is ook iets waar ik naar streef dus volledig zelfstandig ondernemen zal het ook niet worden en tot een baan binnen interieur krijg ik al een jaar niet gevonden dus dat voorspelt weinig goeds. Mijn droom om architect te worden komt weer omhoog. Iets wat al mijn toekomst plannen zou kunnen vervullen.

Hoe ga ik hier naar toe werken? Er zal weer gestudeerd moeten worden. Iets waar ik een jaar geleden mentaal echt nog niet aan toe was geweest. Maar nu het beter gaat durf ik dit wel weer aan en ik heb er zin in!


" Heb je net voor het eerst geïnvesteerd in je bedrijf en dan besluit je iets anders te gaan doen?!"

Maar om al mijn werk aan De Kroon Interieur nu door de plee te spoelen leek mij geen optie. "Heb je net voor het eerst geïnvesteerd in je bedrijf en dan besluit je iets anders te gaan doen?" hoor ik jullie al denken. Nee hoor, want ik heb al een hoop nieuwe plannen klaar liggen. Ik ga het wat kleiner houden zodat ik het kan combineren met een eventuele studie. De oude pakketten gaan op de schop zodra de nieuwe helemaal klaar zijn. In plaats van 6 pakketten worden het er 4 die klein en bescheiden blijven.


Ook besef ik me dat mijn oude pakketten misschien helemaal niet zo toegankelijk waren als ik hoopte en dat ik wel iets waar ik met De Kroon Interieur wel voor wil staan. De nieuwe pakketten zullen tussen de 50 en 250 euro blijven. Ze zullen veel gericht zijn op wat de klant zelf allemaal kan met behulp van mijn expertise. Ik denk er zelfs over na een hele leuke Instagram cursus te gaan maken waarmee je zelf een ontwerp kan maken. Het uitwerken van al deze ideeën zal echt wel wat tijd gaan kosten maar vond het toch wel fijn iedereen op de hoogte te stellen van de nieuwe plannen.


Een kleine samenvatting

De maand Februari heeft me dus een hoop nieuwe inzichten gegeven. Ik kijk uit naar het komende jaar waarin ik al deze plannen ga uit werken en langzaam richting mijn droom ga werken om architect te worden. De komende maand Maart zal ik als eerste de cursus uit gaan werken. Dit word een hoop werk maar ik denk dat jullie hem super gaan vinden!!


#newinsights #newgoals #newplans #newmonth #dekrooninterieur #tamardekroon #architect #dromen #waarmaken #staypositive #zinin #nieuweplannen #spannend #kijkjeinmijnhoofd #wirwar


24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven