NEWS FLASH! HOE KIJK IK TERUG OP HET EERSTE KWARTAAL

Bijgewerkt op: 17 jan.

Wat zal ik er eens van zeggen... mixed feelings meer kan ik er niet van zeggen. We hoopte allemaal dat we rond deze tijd van het jaar onze vrijheid weer een beetje terug zouden hebben. We hoopte allemaal dat de boel weer een beetje op gang zou komen. Hoe kijk ik terug op de afgelopen maanden en hoe kijk ik naar de maanden die gaan komen.

Hallo, hallo! Leuk dat je weer hier bent om een update te lezen over mijn bedrijf De Kroon Interieur. Ik kan zeggen dat ik er af en toe even een beetje doorheen zit als het gaat om de projecten die maar weg blijven. Ik vind het zo jammer, ik heb zoveel leuke dingen te delen en zoveel creativiteit die ik graag verwerk in iemands interieur. Maar het zal nog even moeten wachten helaas. Wel heb ik enorm hard gewerkt aan het concept van De Kroon Interieur en voor mij valt alles nu op zijn plaats.


Hé aanpakker, interieur ontwerpen kun je zelf!

Begin van de maand Maart liet ik al even weten dat ik wat nieuwe plannen had en daar ben ik dan ook druk mee bezig geweest. Alles rond De Kroon Interieur draait nu om jou als klant! Je wil graag ZELF aan de slag, je vind het leuk om ZELF beslissingen te nemen en wil graag ZELF je handtekening onder je interieur zetten! Nu kan het allemaal want alle pakketten zijn bedoeld als aanvulling op wat je ZELF kunt. Hier onder lees je meer over de pakketten >


Weet je niet waar je moet beginnen?

Geen probleem! Met het bestaande mondeling advies kun je al je vragen stellen en lopen we samen door je woning heen om je op weg te helpen. Dit kan zijn voor kleuradvies, advies over de indeling of als je alles aan wil passen. Je hebt hier 2 uur de tijd om met mij je struikelpunten te bespreken en achteraf ontvang je een overzicht van alle bevindingen. Dit pakket paste al goed binnen het concept dus deze blijft behouden!


Hoe weet je nu of je plannen te realiseren zijn?

Op die vraag krijg je antwoord als je gaat voor visualiseren! Je verzameld hier alles over je gemaakte plannen. Materialen, meubels, maten en ga zo maar door. Al deze dingen lever je aan De Kroon Interieur en die vertaalt dit voor je naar de ruimte. We werken hier nauw samen om te zorgen dat alles klopt. Uiteindelijk ontvang je hier een reeks aan fotorealistische visuals van.


Mocht nu blijken dat je toch liever dingen anders ziet dan word dit nog aangepast in een gratis aanpasronde! Nu weet je hoe jou ideeën tot zijn recht komen in de ruimte!


Ik wil mijn huis juist verkopen!

Ook dan ben je bij De Kroon Interieur aan het juist adres. Met het verkoopstyling pakket kun je zelf je woning opknappen voor de verkoop. Dit pakket bevat een stappenplan met een aantal handige tips om er voor te zorgen dat je je woning met trots aan de buitenwereld kan laten zien. Met de voorbeeldwoning zal je zien wat er gebeurt als je de stappen goed volgt. Als je klaar bent checken we samen de foto's van jouw woning om te kijken of je niks vergeten bent en geef ik nog wat extra tips waar nodig! Daarna ben je klaar om de foto's te laten maken voor op bijvoorbeeld funda.


Hoe werkt het nu als ik wil starten met een van deze pakketten?

  • Je gaat naar het pakket waarop jou keus is gevallen. Hier klik je op de knop afrekenen waar je keus hebt uit m eerdere betaalmethodes.

  • De Kroon Interieur begrijpt het als je het spannend vindt en liever achteraf betaald dus daarom kun je binnenkort ook achteraf betalen via Klarna.

  • Als je de betaling hebt afgerond ontvang je je digitale document om mee aan de slag te gaan OF het document om je mee aan te melden.

  • Dit document vul je dan in en mail je met de nodige overige informatie naar het bij vermelde e-mailadres. Dit document is belangrijk, hiermee kan De Kroon Interieur vast een aantal dingen voorbereiden! Denk aan een gezamenlijke Pinterest pagina en beschikbaarheid voor eventueel bezoek aan locatie.

  • Nu gaan we samen aan de slag!


Ik weet nog niet wat ik wil, en nu?

Ook dat kan natuurlijk en daarom is er een gratis Meet & Greet beschikbaar. Waar we samen kunnen kijken naar welk pakket voor jou kan werken en of we samen matchen. Dit is natuurlijk ook erg belangrijk!


Dat is nog niet alles!

Er komt snel nog iets bij! Hier ben ik zelf nog druk mee in de weer maar ik zal jullie vast een tipje van de sluier doen. Ik ben van plan een online cursus te maken over het maken van een goed interieur ontwerp. Hierbij komen 10 onderdelen aan bod en ik geef je bij ieder onderdeel al mijn kennis en passende tips om te zorgen dat je alles zelf kan doen! Van moodboard tot het uiteindelijke ontwerpplan. Tijdens deze cursus kun je al je vragen bij mij kwijt en kun je binnen een maand je eigen interieur ontwerpen!Voor de komende 3 maanden:

Hierin hoop ik langzaam aan toch echt wel wat mensen te kunnen helpen met het opknappen van hun interieur en ik heb ook nog een leuke fotoshoot op de planning staan met mijn vriendin @sofiatorreman.photo! Natuurlijk ga ik hard aan het werk om de cursus voor jullie af te maken zodat ik deze in de zomer voor het eerst van start kan laten gaan. De eerste ronde van deelnemers zal een speciale korting krijgen voor dit super leuke traject!


Ik zal jullie dan ook de komende 3 maanden goed op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rond de cursus! Wil je weten wanneer de cursus online komt? Volg dan @tamar_dekroon_interieur op Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief via de website. Lees ook nog even de voorgaande blogs als je voor het eerst mee leest.


#doorzetten #zzp #eigenbedrijf #dekrooninterieur #tamardekroon #instagram #cursus #aandeslag #zinin #terugblik #kwartaal #zelfstandigondernemer #ondernemen
22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven