"HAPPY NEW YEAR!!! DE BESTE WENSEN!!!"

Bijgewerkt op: 17 jan.

Velen zullen denken wat ben jij er vroeg bij. Maar ik verwijs even terug naar hoe we allemaal vol goede moed 2020 in gingen. We hadden allemaal nooit verwacht dat dit jaar zou lopen als het is gelopen.


Nee, ik ga hier niet vertellen over hoe dit jaar een grote ellende is geweest. Maar over hoe ik een jaar veelbewogen jaar toch positief af kan sluiten. Ik weet dat er veel jongeren zijn die op dit moment worstelen met zichzelf door alle coronamaatregelen en wil met mijn verhaal wat positiviteit in het leven brengen.


“Al dat positieve gedoe daar word je toch moe van. Net of iedereen de hele dag vrolijk is.”

Wat ik zal toegeven is dat dit ook mijn woorden waren. Begin 2020 was alles bij mij een berg aan negatieve gedachten en dit was nog voor dat er Covid-19 in Nederland was. Ik was me er niet bewust van maar ik kon niet genieten van de simpele dingen in het leven waar je normaal gesproken wel van zou moeten kunnen genieten. Toen Covid-19 bij mij een enorme kans in het leven ontnam was ik er kapot van. Ik zat vast op een plek in het leven waar ik niet langer wilde zijn.


Think Positive!


Ja, ja! Hou daar nu eens mee op, dat helpt toch niemand. Nou, dat hangt er vanaf hoe je het opvat. Er zijn een aantal dingen die ik altijd al heb willen doen. Een daarvan wat mijn eigen bedrijf op starten maar ik geloofde niet dat ik daar al aan toe was. Ik zocht naar andere opties omdat ik de stap niet durfde te zetten. Toen alle andere opties langzaam onder me weg vielen en ik mezelf alleen maar ellendiger ging voelen moest er iets gebeuren.


Uiteindelijk besloot ik mijn tijd thuis met Covid-19 goed te investeren in De Kroon Interieur. De tijd die ik toch had omdat ik niet volledig kon werken tijdens de eerste lockdown. Het deed me goed om de voorbereidingen te treffen voor mijn bedrijf en ondanks dat er verder nog weinig veranderingen waren in mijn leven voelde ik me wel langzaam beter. Na een aantal maanden hard werken had ik me ingeschreven bij de KVK en als je mijn laatste blog hebt gelezen weet je ook dat het daarna niet even vlekkeloos verliep. Maar ik had wat te doen, ik werd er vrolijk van en het was een kwestie van tijd voor het ook wat geld op zou gaan leveren.


"Geld maakt niet gelukkig."

Ook zo'n uitspraak waar de meningen over verschillen. Sinds ik minder was gaan werken om meer balans in mijn leven te krijgen, merkte ik dat het lastiger werd om de maand door te komen. Zeker omdat het opstarten van een bedrijf in het begin meer geld kost dan dat het op zal leveren. Maar dat hield me niet tegen want ik doe wat ik leuk vind en de rest komt uiteindelijk wel goed. Goh, wat een positieve benadering! Dit was had je een half jaar geleden niet uit mijn mond horen komen.


Om terug te komen op de uitspraak geld maakt niet gelukkig, ik sprong toch echt een gat in de lucht toen de eerste betaalde opdrachten afgelopen week binnen kwamen en als ik mezelf nu vergelijk met de Tamar van begin 2020 is dat toch echt een wereld van verschil. Vraag je je nu nog af waar dit verhaal heen gaat? Dan heb je misschien de grootste tip van het verhaal gemist. Ga doen wat je leuk vind! Geloof in jezelf! Zorg ervoor dat je daarmee je positieve kijk op het leven terug krijgt dan vervaagt de negatieve Covid-19 sfeer langzaam uit je gedachte! Misschien nog net op tijd om 2020 leuk af te sluiten en 2021 te verwelkomen met een "Happy New Year en de beste wensen!"


#nieuwjaar #positief #happynewyear #covid19 #staystrong #tips #eigenbedrijf #passie #hardwerken #workhard #jekunthet #doorzetten14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven