SHOPLOG: TK MAXX

Ga ik het doen of niet? Ik twijfelde al even over het schrijven van shoplogs. De voornaamste reden daarvoor was de vraag: gaan mensen het wel interessant vinden? Maar omdat dit ik dit jaar meer wil gaan doen van wat ik leuk vind, besloot ik toch lekker te gaan schrijven!

Maar nu eerste, welkom, leuk dat je er weer bent. Deze blog ga ik je wat vertellen over de koopjes (voor je interieur) die ik vind bij TK Maxx. Waarom nu TK maxx? Omdat het een winkel is die lang niet zo bekend is als action of een Leenbakker, maar wel hele leuke spullen heeft voor een prima prijs!


Voor we beginnen! Wat voor winkel is TK maxx? Ze zijn een van de grootste winkels die low-budget kleding en spullen voor in huis verkopen. De reden dat de prijzen low-budget blijven is dat ze deze producten met een korting van wel 60% aanbieden. Dit kan door slim in te kopen en hun winkel interieur niet te veel aandacht te geven. Niets mis mee toch? Je komt tenslotte voor hun producten!


Ik vind het zo leuk dat het aanbod hier steeds veranderd! Je vindt dus nooit dezelfde producten en het is dus echt schat zoeken als je naar TK Maxx gaat. De kans is dus groot dat als je hier iets koopt, niet heel Nederland hetzelfde product heeft! Echt uniek dus!


Wat kun je hier vinden voor je interieur?

Kort gezegd eigenlijk alles. Niet alleen accessoires zoals, plaids, kussens, spiegels en vazen. Je vindt hier ook lampen, tafeltjes, poefjes en servies. Maar ook voor de huishoudelijke spullen kun je hier goed terecht. Denk aan keukenapparatuur en badkamer benodigdheden!


Goed! Nu je een beetje weet over wat voor winkel we praten ga ik je de spullen laten zien die ik hier laatst kocht. Dit zijn de redenen waardoor ik eens in de maand even binnen wandel! Hopelijk ga jij dat hierna ook doen!Dingen die ik dit keer kocht bij TK Maxx:

  1. Vaasjes in de kleur van de streep op de muur. De vorm is eens wat anders dan anders en kon ze daarom niet laten staan. Ze hebben een mooi plekje gekregen in de vitrine kast in de woonkamer. De vazen zijn er in verschillende kleuren, dus als je nog iets unieks zoekt, ga dan nog eens kijken! Prijs: €14,99 Merk: Onbekend

  2. Een heerlijk dik plaid voor op de bank. Als je me al een beetje kent weet je dat ik het hele jaar door met een deken op de bank zit. Dit deken is buiten dik ook lekker groot en zacht. Daarom is hij perfect om lekker onder te kruipen na een dagje werken! Prijs: €29,99 Merk: Onbekend

  3. Zoals al eerder benoemd verkopen ze ook andere zaken bij de TK Maxx. Deze nette pedaalemmer heeft een los bakje voor je afval. Zodat je niet moeilijk hoeft te doen met je vuilniszak. Maar buiten dat hij handig is ziet hij er ook nog een mooi uit! Om eerlijk te zijn vind ik prullenbakken vaak dure en vervelende uitgaves (als je een goede wil dan), maar deze was zeker aantrekkelijk geprijsd. Prijs: €19,99 Merk: Onbekend

  4. Het bijzettafeltje, je zag hem al even voorbijkomen als je me volgt op Instagram. (Zo niet klik dan snel even op volgen!) Ik was al even op zoek naar een nieuw bijzettafeltje dat beter past bij ons nieuwe interieur. Dit pareltje was gewoon te perfect om achter te laten. De voet sprak me het meeste aan en het blad is van steen en past daardoor bij een tafeltje wat ik eerder kocht bij TK Maxx. Prijs: €79,99 Merk: Onbekend

  5. Het bijzettafeltje op foto 5 kocht ik vorig jaar al. Ook deze vind ik helemaal geweldig door de gouden voet en het natuurstenen blad. Hiervoor heb ik destijds ook €79,99 voor betaald. Hij heeft een mooi plekje gekregen in ons nieuwe interieur.

Dat waren mijn aankopen van de afgelopen periode bij TK Maxx. Hopelijk zie je dat ze er enorm leuke en handige spullen aanbieden en ga je, ondanks dat ik je niet kan beloven dat ze deze items nog hebben, snel zelf een kijkje nemen bij een filiaal in jouw buurt om jou pareltjes te scoren!


Laat je me het even weten (via DM) als je wat leuks vindt?


Heb jij een TK Maxx in de buurt?

Dan heb je geluk! Dan kun net als ik regelmatig schat gaan zoeken. Ben jij een van de mensen met minder geluk. Stap dan zeker eens binnen als je er een tegenkomt. Je weet namelijk nooit wat voor leuks er binnen op je ligt te wachten! Kijk hier of er een bij jou in de buurt zit.

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven