TERUG VAN WEGGEWEEST! MIJN INTERIEUR BLOG!

Bijgewerkt op: 17 jan.

Het was even wat stilletjes hier, sorry daarvoor! Maar als je mijn blog al langer leest weet je dat ik altijd druk bezig ben met De Kroon Interieur en mijn inspiratie voor deze blog was even naar de achtergrond gezakt! Maar ik ben er weer en met een hoop nieuws om met jullie te delen!

Dus bij deze welkom terug bij mijn interieur blog. Ik heb er weer zin in! Het concept is vrijwel ongewijzigd gebleven. Je leest zo waarom het niet veranderd is, wat je binnenkort nog meer voorbij gaat zien komen op deze interieur blog is waar ik de afgelopen maand allemaal mee bezig ben geweest! Veel lees plezier!


Laat ik maar eens beginnen met wat ik allemaal heb gedaan de afgelopen 2 maanden. 2 maanden geleden alweer dat ik voor het laatst schreef... In die laatste blog schreef in over wat voor plannen ik had namelijk: mijn cursus verder uitwerken en een fotoshoot met @sofiatorreman.photo. Dat laatste is er helaas nog niet van gekomen en daarom heeft mijn zusje @senna_dekroon laatst een paar kiekjes geschoten. Foto's maken blijft voor mij een beetje een dingetje maar k begin er steeds meer aan te wennen gelukkig!


Waar ik in mijn laatste blog ook over schreef is dat ik het nog steeds lastig vind om mijn klanten te bereiken. Dus daar ben ik ook hard voor aan het werk gegaan. Ik ben een leuke actie op gaan zetten door middel van een advertentie via facebook en google deze zal binnenkort online gaan. Maar daar blijft het niet bij!


Nu moet ik even iets opbiechten, dit was voor mij de eerste keer dat ik via Zoom in contact kwam met iemand die ik niet kende.

Ik sprak namelijk met Mandy van @houseofinteriorbusiness over hoe ze mij kon helpen mijn bedrijf naar het volgende niveau kan tillen. Ze gaat mij de komende 3 maanden helpen! Mandy heeft al 10 jaar ervaring bij bedrijven binnen de interieur branche en ze is daarom onlangs een coaching traject gestart. Aangezien ik Mandy al een langere tijd volgde en ik haar tips super handig vind besloot ik een kennismaking in te plannen om te kijken of het klikte tussen ons. Nu moet ik even iets opbiechten, dit was voor mij de eerste keer dat ik via Zoom in contact kwam met iemand die ik niet kende. Ik installeerde voor het eerst Zoom op mijn laptop en voelde me enorm zenuwachtig. Die ochtend had ik al 3 keer met de camera gecheckt of ik er een beetje fatsoenlijk bij zat op mijn luie dag, om ook 3 keer tot de conclusie te komen dat ik toch echt even wat aan mezelf moest doen. Maar goed dat ter zijde, het half uur was eigenlijk zo voorbij en ik had er een goed gevoel bij!


Doe stok achter de deur heb ik echt even nodig. Iemand die mij kan vertellen wat prioriteit heeft en wat beter even niet kan doen. Maar het belangrijkste iemand die mij kan helpen bij het bereiken van mijn ideale klant! Want dat is wel echt een ding! Ik wil jullie zo graag helpen met mijn kennis maar dan moeten we elkaar wel kunnen vinden!


Mandy gaf mij ook een super tip voor mijn blog. Ik gaf haar aan dat ik namelijk soms echt even niet wist waarover ik moest schrijven. Ze stond er eigenlijk een beetje versteld van omdat ik zoveel op Instagram post met @tamar_dekroon_interieur. Ze zei "Al die handige tips op insta kun je ook in je blog gebruiken natuurlijk, met iets meer uitleg als in je caption het je zo een berg aan goeie content op je blog!" Dus met deze tip ga ik de komende tijd ook zeker aan de slag!


#interieur #ondernemen #onderneming #zzp #dekrooninterieur #tamardekroon #interieuradvies #interieurtips #diy #doehetzelf #aanpakker #aandeslag #klussen


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven