TIJDLIJN TERUGBLIK (2021)

Bijgewerkt op: 17 jan.

Ik neem jullie even mee in mijn jaar '2021'. Dit doe ik aan de hand van mijn instagram feed. Aan het einde van het jaar neem ik altijd even tijd om te reflecteren. Wat waren mijn doelen of goede voornemens. Heb ik deze behaald of volgehouden? Terwijl ik reflecteer denk ik ook meteen aan het jaar dat komen gaat. Wat ga ik anders doen en waarom? Lees je mee?

Welkom! Als je deze blog leest zal je een kijkje achter de schermen krijgen. Een persoonlijk stukje uit mijn leven. Ik vind het belangrijk dat jullie ook deze kant zien maar kies er bewust voor dit in mijn blog te doen in plaats van op Instagram. Laten we beginnen!1 JANUARI 2021

Mijn goede voornemen voor 2021: met de volle 200% gaan voor mijn bedrijf. Ik had in 2020 al een aantal opdrachten mogen doen en ik was van plan dit door te zetten in het nieuwe jaar.


In deze periode startte ik met een cursus. De 'Spark Your Socials' cursus van Social Nomads. Ik was sinds ons huis in Arnhem actiever geworden op Instagram en vond het daarom verstandig om hiervoor een investering te doen. Ik leerde veel over hoe je je Instagram in kon zetten voor je bedrijf en hoe je organisch kon groeien.21 JANUARI 2021

Ik maakte mijn eerste advertenties en infografics. Het delen van leuke en informatieve dingen rondom interieur werd een prioriteit.


Ik durfde langzaam een beetje te gaan verkopen. Mijn diensten te gaan delen en liet het los dat niet iedereen hier op zat te wachten. Dat was dan ook niet mijn doelgroep. Ik vond het leuk ook mijn grafische skills te kunnen gebruiken maar merkte wel dat het veel tijd kostte.
26 MAART 2021

Mijn gezicht laten zien is als online ondernemer ook erg belangrijk. Ik heb alleen al een aantal jaren last van acne. Dit met hoogte en diepte punten. Ik verstopte mezelf het liefste en mijn stemming werd enorm beïnvloed door hoe mijn gezicht eruit zag.


Met filters en apps verdoezelde ik dit dan op Instagram. Ik had ondertussen alles al geprobeerd in de hoop dat het zonder doktersbezoek weg zou gaan maar helaas. Nu slik ik al een aantal maanden medicijnen en voel me langzaam weer mezelf worden en hoef me niet meer te verstoppen.6 JUNI 2021

Na een half jaar hard werken was er geen opdracht meer binnen gekomen ik had al verschillende dingen geprobeerd maar besloot dat het tijd was om hulp te vragen.


Ik ging aan de slag met Mandy Kool van 'House Of Interior Business'. We hebben samen mijn plannen onder de loep genomen en knopen doorgehakt. Mijn doelgroep goed bekeken en hier de pakketten en prijzen bij bepaald.

24 AUGUSTUS 2021

Dan besluiten we spontaan te gaan verhuizen. Mijn droomwoning kwam voorbij en we besloten er gewoon voor te gaan. Ondanks de slechte timing.


Ik was namelijk al een tijdje bezig met mijn aanmelding voor de deeltijd studie bouwkunde. Hiervoor moest ik een voorbereidende cursus volgen en financieel hadden we hier ook niks voor achter de hand. Maar soms moet je een gokje wagen!
30 SEPTEMBER 2021

Hier was ik dichtbij mijn droombaan, assistent architect. Een 50% kans dat de keus op mij zou vallen maar die ochtend kreeg ik al een vreemd voorgevoel dat het allemaal misschien iets te mooi was om waar te zijn.


Met hulp van een detacheringsbureau ging mijn zoektocht verder maar na een aantal gesprekken te hebben gehoord dat er geen plek voor mij was besloot ik zelf verder te zoeken.
23 OKTOBER 2021

Ondertussen zijn we verhuisd en hebben we de sleutel van ons oude huis ingeleverd. Wat een ruimte en wat zijn we er blij mee. Ieder weekend klussen we wat bij en het voelt al heerlijk knus aan.


De verhuizing werd niet door iedereen begrepen. Ook bij deze keus merkte ik dat er mensen in mijn leven waren die ik aan het ontgroeien was. In Januari zou ik dit als iets negatiefs hebben gezien maar nu weet ik beter. Ik ben erg blij met de gemaakte keuzes en wil me omringen met mensen die mij energie geven in plaats van mijn energie afnemen.23 OKTOBER 2021

Met alle veranderingen die vanaf de zomer hadden plaatsgevonden moest er ook voor mijn bedrijf wat veranderen. Ik ging over naar online advies en pakte de website aan.


Tijdens de mini make-over gingen er een aantal belletjes rinkelen en het reflecteren begon onbedoeld al. Ik voelde het niet meer. Het voelde alsof ik zakelijk gezien alleen maar regeltjes van een ander aan het opvolgen was en het plezier miste. Wat nu?!
24 DECEMBER 2021

Dubbel feest want ik heb na een lange zoektocht een baan gevonden voor mijn opleiding. Een plek waar ik veel kan gaan leren van iemand die net zoveel zin heeft in dit avontuur als ik! Namelijk bij Kremer Verbouwadvies in Oosterbeek.


Nu alles officieel is heb ik ook voor mijn bedrijf de knoop doorgehakt. Ik blijf met liefde online interieuradvies geven en heb hier het hele nieuwe concept op aangepast maar zal hier geen hoofdprioriteit van maken zoals ik in 2021 heb gedaan.


2022, KOM MAAR OP!
Kortom is er veel verandert in 2021 en ik voel dat ik zowel zakelijk als persoonlijk erg ben gegroeid. Ik heb veel geleerd en dat wil ik in 2022 blijven doen. Ik ga meer zoeken naar de balans tussen werk en privé om mijn studie goed af te ronden, want het zal zeker zwaar worden. Op persoonlijk vlak wil ik ook doorpakken, ik merk dat ik steeds meer vrede heb met mezelf (klinkt misschien zwaar maar dat had ik in 2020 niet altijd) en dat ik me niet meer laat meeslepen door negativiteit van een ander. Ik wil investeren in nieuwe vriendschappen in plaats in oude (misschien soms maar halve) vriendschappen.


In 2022 zijn de doelen voor De Kroon Interieur simpel! Plezier hebben, mensen inspireren via Instagram en wanneer je me nodig hebt voor advies ben ik beschikbaar voor je! Met een kort en betaalbaar traject en dat allemaal online!

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven